پنجشنبه در کدام استان‌ها تعطیل شد؟ سخنگوی دولت: «خلیج فارس» فقط یک نام جغرافیایی نیست، بخشی از هویت تاریخی ملت ایران است قالیباف تصاویر نقشه‌های تاریخی خلیج فارس را منتشر کرد + عکس پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول دستور فوری پزشکیان برای تعیین سهمیه آب و برق استان‌ها پزشکیان: دولت موظف است معیشت مردم را تأمین کند وعده معاون رئیس جمهور به معلمان تغییر فرمانده کل سپاه تکذیب شد واکنش تند به زیاده‌خواهی‌های آمریکا: نه هوشمندانه، نه عاقلانه، نه شرافتمندانه تفحص مجلس از عدم موفقیت در ساماندهی پسماند‌ها فرآیند دهک‌بندی خانواده‌ها تغییر می‌کند + فیلم وزیر کار: طبق قانون بودجه باید با حذف یارانۀ دهک‌های بالای جامعه، به ۳ دهک پایین کالابرگ بدهیم + فیلم پزشکیان دستور صادر کرد/ باید سریع‌تر خسارات آسیب دیدگان حادثه بندر شهید رجایی را جبران کنیم فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس

رئیس‌ جمهور: ایران آماده کمک به بازگشت صلح به اوکراین است

رئیس‌ جمهور تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران از هرگونه تلاش دیپلماتیک که منجر به حل مسالمت‌آمیز مناقشات در اوکراین شود حمایت می‌کند و آماده نقش‌آفرینی برای هرگونه کمک به بازگشت صلح است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۲ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 27
کد خبر: ۱۲۴۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر آیت الله سید ابراهیم رئیسی عصر _یکشنبه هشتم اسفندماه_ در جلسه هیئت دولت با تسلیت شهادت امام موسی‌بن‌جعفر (ع) به تحولات اوکراین اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران براساس اصول اساسی سیاست خارجی خود، با سلطه‌گری و سلطه‌پذیری مخالف است و از حق تعیین سرنوشت همه ملت‌ها حمایت می‌کند.

ایران بر حفظ تمامیت ارضی و حاکمیت ملی همه کشورها تأکید دارد

رئیس‌جمهور اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران ضمن درک نگرانی‌های امنیتی نسبت به چند دهه توسعه‌طلبی ناتو، بر حفظ تمامیت ارضی و حاکمیت ملی همه کشورها تأکید دارد. قاطعانه بر این باوریم که دیپلماسی و پایبندی صادقانه به تعهدات بین‌المللی توسط همه طرف‌ها، تنها راه‌حل پایدار و عادلانه خروج از وضعیت فعلی است.

رئیسی افزود: حفاظت از جان و مال شهروندان و غیرنظامیان و رعایت حقوق بین‌المللی و حقوق بشردوستانه باید مورد اهتمام جدی همه طرف‌ها قرار گیرد.

وی تصریح کرد: ضروری است پیرو دستورات قبلی، وزارت امور خارجه و دیگر دستگاه‌های متولی، در راستای حفاظت از همه شهروندان ایرانی و به ویژه دانشجویان ما در اوکراین هرگونه اقدام لازم را تسریع بخشند.

کاهش آسیب‌های اجتماعی با نقش‌آفرینی فعالانه امور تربیتی

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود ضمن گرامیداشت روز امور تربیتی و تربیت اسلامی گفت: امور پرورشی و تربیتی در مدارس از یادگاری‌های شهیدان رجایی و باهنر است، وزارت آموزش و پرورش از لحاظ کمی و کیفی به امور تربیتی و مربیان تربیتی رسیدگی کند. بسیاری از آسیب‌های اجتماعی با نقش‌آفرینی فعالانه امور تربیتی کاهش پیدا می‌کند.

رئیسی در ادامه از تلاش‌های وزرای نفت و نیرو و کارکنان این دو وزارتخانه برای تامین پایدار گاز و برق در فصل زمستان به رغم افزایش میزان مصرف قدردانی کرد و آن را نمونه‌ای موفق از مدیریت امور به نفع مردم دانست.

تعلل در صدور مجوزهای کسب‌وکار، یکی از موانع جدی کارآفرینی و تولید

رئیسی به شعار سال با عنوان «تولید؛ پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها» اشاره کرد و گفت: یکی از موانع جدی کارآفرینی و تولید، تعلل در صدور مجوزهای کسب‌وکار است که موجب توقف تولید و نارضایتی زیاد می‌شود. تسهیل و کاهش زمان صدور مجوزهای کسب‌وکار از برنامه‌های دولت و خواست مردم بوده و الان نیز به قانون تبدیل شده است.

رئیس جمهور تأکید کرد: تمام دستگاه‌ها باید فرآیند صدور مجوزهای کسب‌وکارها را تا زمان مقرر سامان دهند و این ساماندهی با قدرت و بدون مسامحه انجام شود. دولت پشتیبان سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و کسب‌وکارهای حلال است.

رئیسی در پایان به موضوع آزادسازی سواحل شمالی اشاره کرد و اظهار کرد: از زمانی که مردم اجرای موفق آزادسازی سواحل را دیدند هم خوشحال شدند و هم توقع درستی دارند که در عرصه‌های دیگر نیز نهادها و دستگاه‌ها به همین نحو عمل کند./ایرنا

کلمات کلیدی: ابراهیم رئیسی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده